Post by blogmagolumhand on Feb 6, 2022 12:58:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz kristalları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
Yeni yeniləmə pisdir. Bəli, oynamaq üçün yeni otelimiz var, lakin ekran qara olduğu üçün qazandığınız ulduzlardan istifadə edə bilməzsiniz və xilas olmağın yeganə yolu oyunu məcburi şəkildə bağlamaqdır. Zəif səy!!!!!!! Düzəlt.
Rest in Pieces আর্কেড qbop
Demək istəyirəm ki, bu oyun əyləncəlidir, lakin bir missiyanı tamamladıqdan sonra əlavə mükafatlar üçün videoya baxmaq istəyib-istəmədiyinizi soruşsa da, istəməsəniz də, yenə də sizi reklamlara baxmağa məcbur edir. Beləliklə, bu baş verən 5-ci dəfədən sonra silindi.
Bir ay ərzində 80 səviyyəsində qalana qədər oyunu oynamaqdan həzz alıram‼️ oyun məndən bəzəməyi və məni 80 səviyyəsində qeyd etməyi tələb edir‼️bəzək üçün seçim yoxdursa necə bəzəmək olar⁉️.
Hotel Frenzy: Home Design Пригодницькі tij
Mən bu oyunu sevirəm, uşaqlıqdan bəri həmişə istədiyim budur. Amma əslində bir problem var ki, çoxlu reklamlar məni həqiqətən qıcıqlandırır 😔 və onların başqa bir oteli olduğu növbəti səviyyə çətinləşir, amma oyun üçün narahat olmayın, zəhmət olmasa pulunuz üçün narahat olun, onu satın almalısınız. Oynamağa davam etmək, təkmilləşdirmək və yoxsa, mükəmməl deyil. Ümumilikdə bu oyun əvvəlcə məni qane etdi, amma təəssüf ki, son səviyyəyə qədər bunu edə bilmədim.
Bu yaxşı oyundur, lakin bəzi sahələrdə yavaşlamaq üçün təkmilləşdirmək lazımdır
Oyunu bəyəndim.. Amma təəssüf ki, siz məni otelimin otaqlarını və xidmətlərini təkmilləşdirmək üçün qiymətli daşlarımı itirməyə məcbur etdiniz, sonra bunun lazım olmadığını gördüm, çünki oyun növbəti səviyyəyə keçəcək😢
Əvvəllər mən bu oyunları çox sevirdim, indiki vaxtda onların hamısı gəlir marjaları ətrafında qurulub, əlavə müştəri əldə etmək üçün reklamlar, bir daha cəhd etmək üçün reklamlar, səviyyələr arasında reklamlar, yalnız eyni reklamlar üçün reklamlar. Sonra siz xərcləyə bilməyəcəyiniz on minlərlə sikkə yığırsınız, çünki sizdə heç bir qiymətli daş yoxdur (bunları real pulla almalısan) bonus əlavələrinizdən istifadə etdikdən sonra səviyyələr qeyri-mümkün olur (artıq əldə etməyəcəksiniz siz onları alırsınız) buna görə də uşaqlar və işçi sinfi yenidən HORUSLARA uduzur. Silinmiş.
Bu əyləncəlidir və mən şeylərin dizayn aspektini bəyənirəm. Məndə olan ən böyük problem qonaqların öz otaqlarında çox uzun müddət qalmalarıdır ki, bu da bir növbənin yaranmasına və mənim dəfələrlə səviyyə itirməyimizə səbəb olur. Sadəcə bir səviyyə keçmək istəyindən bütün gücləndiricilərimi (yalnız onsuz qazana bilməyəcəyimi bilsəm istifadə edirəm) sərf etməli oldum. Bu bezdiricidir və mən cəhd etməyə davam edəcəyəm. Sadəcə qeyd etmək lazım olan bir şey olduğunu düşündüm, çünki proqramda təsadüfi olduğuna əminəm.
bu oyun çox gözəldir
Hotel Frenzy: Home Design Приключения wrk
Tərtibatçının cavabı qarşılaşdığım səhvin düzəldiləcəyinə ümid bəslədikdən sonra bu rəyi 4⭐-ə qaldırıram. Bu, mehmanxana idarəçiliyi oyunu və dekorasiya oyununun qarışığıdır, hansı ki, özlüyündə o qədər də həyəcan verici olmamalıdır, lakin əsas personajlar öz mübarizələrində rəğbətlidirlər və siz onların keçmişlərindən sağalmalarını izləməkdən həyəcanlanırsınız. Onlar çox sevimlidirlər və irfan bir çox oxşar sonluqlar kimi parodik deyil. Tomda bel zədəsini canlandırmaq üçün əlavə toxunuş Pro Realism™-dir! 👌GG
Çox yaxşı oyundur bayıldım 😍😍😍 sizə kömək edirem dostlar mən 5 verirəm
Reklam mükafatları səhvini düzəltdiyiniz üçün təşəkkür edirik.
bu otel oyunu ən yaxşısıdır! Oteldə oynaya bilərsiniz, sonra boss apt bəzəyəcək, pis deyil, cəhd edin
Mən səviyyələri sevirəm çox reklam edin
Həddindən artıq reklam
Mən yalnız 3 ulduz verirəm, çünki oyun gözləntilərimə cavab vermir. Xüsusilə çətin səviyyədə oyunçuya bəzi mülahizələr vermir. Növbəti tura keçməyiniz üçün çox vaxt lazımdır. 😭
əyləncəli oyun və personajlar sevimli, lakin izləmək və əldə etmək üçün çox reklam var
Yenilənmiş İcmal - tamam, belə ki, hamınızın şikayətimi eşitdiyiniz, lakin sonra cavab versəniz ki, bu məsələyə baxacaqsınız, buradakı hər kəsdən qat-qat artıqdır, lakin bir çoxu sizə e-poçt göndərəcək və ya bu hesabatı təkrar etməyə məcbur edəcək. məsələ haqqında və bu, mütləq 10 ULDUZ IMO qazanır, lakin oyun (mənfi qorxunc TikTok reklamı da təbiətdə cinsi əlaqədə olan qeyri-münasib görüntü reklamlarını nümayiş etdirməyə meyllidir) hamınızın burada həqiqətən ecazkar oyunu var. üst # 1
Reklamlar bezdiricidir. Mən hamılıqla reklamlara baxaraq oyunları dəstəkləməkdən yanayam, amma qəsdən "ikiqat pul üçün reklama baxma" düyməsini kliklədikdə və hər halda mənə reklam verir, bu, böyük bir dönüşdür. Bunu düzəldəcəklərsə, oyunu yenidən sınayacağam.
bu olduqca yaxşı oyundur, lakin bir az əlavələr var və bundan başqa məni bezdirir, çox əyləncəlidir
Mən bu oyunu oynamaqdan həzz alıram, amma 75-ci səviyyədəyəm və bu səviyyəni keçmək mümkün deyil. Səviyyələri keçmək üçün əlavə pul ödəməkdən imtina edirəm.
Bu, həqiqətən yaxşı oyundur
Ulduzu itirmək, çünki səviyyənin sonunda siz daha çox sevdiyim bir qonağı əldə etmək üçün elana baxa bilərsiniz, lakin 40 qiymətli daş üçün 3 qonaq almaq seçimi üçün təsdiq düyməsi yoxdur. Beləliklə, qənaət etdiyim gücləndiricilərdən biri və ya bir reklamla səviyyəni keçə bildiyim zaman yığdığım 40 daş-qaş üfürdüm. Bundan əlavə, zəhlətökən xüsusiyyət əla oyun
Bir müddət oynadıqdan sonra Facebook-a daxil olmağa məcbur edirlər 👎👎👎
Əyləncəli idi, lakin indi pul xərcləmədən səviyyələri keçə bilməz. Çox sinir bozucu
oyun əyləncəlidir, lakin bütün avadanlıq təkmilləşdirilmiş olsa belə, gücləndiricilərdən istifadə etmədən "təbəssüm" və ya "bəyənməyə" ehtiyacınız olan səviyyələri keçmək demək olar ki, mümkün deyil və gücləndiriciləri olduğu kimi əldə etmək çətindir! Mən oyunu siləcəm
bu oyun reklamlarda üzür..
Mənim bundan xoşum gəlir. Sadə və əyləncəlidir
Bu oyun təxminən bir ay əyləncəli idi.. nə qədər çox qazansan, bir o qədər də gücləndiricilər almadan və ya əvvəlki otellərə qayıtmadan səviyyəni keçmək mümkün deyil və nəsə qazanana qədər səviyyələri təkrar oynayasan.. sonra çox darıxdırıcı olur. bir müddət mən daha oynamayacağam.
Qızıl bilet üçün 2 gün əvvəl £10,49 ödəyib və heç bir hədiyyə almamışam
Əla və əyləncəli oyun. Silmək lazımdı. Səviyyələri keçmək bahalaşmağa başladı.
Mən biznesdə olmuşam və yenidən baxıram və bir neçə gün ərzində olmuşam
Səviyyələri döymək çətin bir növ. Məncə 72-ci səviyyədəyəm. Bütün insanlar bir anda gəlir və əlavə əşyalar olmadan olduqca qeyri-mümkündür və hətta "çətin" səviyyə deyil. Mükafatlar üçün reklamlara baxmağın əleyhinə deyiləm, lakin bəzən bir səviyyəni keçmək üçün lazım olan əlavə bonusları əldə etmək üçün kifayət qədər vaxta sahib olmamışdan əvvəl günlərlə izləməli oluram. Düzünü desəm, oynadığım zaman məni bir növ stresə salır. Təsadüfi oyunlarda stress keçirməyi xoşlamıram.
Buna beş ulduz verərdim, amma müəyyən səviyyədə oyun fırıldaqçı olur və mən insanların gülümsəməsi ilə təbəssüm alacağım bir neçə dəfə baş verdiyini izlədim, amma yuxarıdakı bar bunu saymazdı... və mən istədim. əmin olmaq üçün sınaqdan keçirmək və bəli, bu YENƏ baş verdi.. ona görə də hiss edirəm ki, siz uşaqlar əlavə oynaya biləsiniz deyə müəyyən səviyyələri keçmək çətinləşdirilib... Mən oyunu xoşlayıram, lakin müəyyən səviyyələri edə bilməyəcəyim yerlərdə edirəm. ötür, mən olanda oyun məni aldadır, elə deyil!
Yaxşı oyun, lakin müəyyən səviyyələri keçməyin yeganə yolunun alış gücləndiriciləri almaq olduğuna nifrət edirəm; Buna etiraz etməzdim, amma həmişə və oxşar oyunların qiymətləri ilə müqayisədə mənim üçün bir az bahadır