Post by blogmagolumhand on Feb 6, 2022 13:32:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ VIP állapot engedélyezése ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Remek ajánlom mindenkinek
Tetszik a koncepció és a játékmenet. Nem szeretem, milyen nehéz elég csillagot szerezni a díszítéshez. és minden szinttel egyre többe kerül. Nem költök pénzt a játékra, ezért foglalkozom a hirdetésekkel, de már ez is kezd nevetségessé válni, mert bármikor játszanak, amikor képernyőt váltasz egy teremre vagy meccsről. Pénzt keresel a hirdetéseken, de nem adsz át semmit tovább. Akkor jobb dizájnt ajánl, ami nekem kerül! Nem akarod, hogy az emberek ezt játsszák? Leszerelés '19 decemberében
Jó és szórakoztató játék.
Jó móka, hogy érméket szerezhetsz, és mozgathatod a cuccokat a házadban 🙂🏡 És imádom, hogy olyan szórakoztató játszani, köszönöm, hogy elkészítetted ezt a fantasztikus játékot nekem, családomnak, barátaimnak és másoknak 💯☝️
Nem jó
Szeretem élvezni ezt a játékot, de néhány szint után nagyon nehéz lesz, és egy emlékeztető kötelező.
nagyon jó!! ennyi xd
Nem müködik a játék amióta android 11-re frissült a telefonom. Állandóan kidob.
Szép grafika, csak a pályák élvezhetetlen nehezek.
Nem rossz,csak sok a nehéz pálya😈
Az utolsó értékelést láthatóan levették. A játék nem rossz, de belefáradt a hirdetésekbe minden játék után. Egyes szinteket annyira nehéz teljesíteni, hogy több tucat próbálkozást tettem, én már több mint 100-on próbálkoztam. Ez már nem szórakoztató, inkább bosszantó. Ez az egyetlen játék, amivel olyan problémám van, hogy az elemek nem mozdulnak el oda, ahol mondom. Próbáld elérni, hogy felfelé és lefelé menjen, balra jobbra menjen. Lehet, hogy fantasztikus, de egyszerűen nem az.
Milyen csodálatos játék! Teljesen kiváló. Ezekkel a fajta játékokkal megszoktam, hogy néhány nap után "meh" leszek, mert nincs ösztönzés, de van! A legjobb az egészben az, hogy az ösztönzés nem is bonyolult, és nem is olyan, mint a nyomás. A célok elérésével pontokat kapsz, amiket naponta és hetente jutalmazhatsz, és ez nagyon motivál! Köszönjük az alkalmazás fejlesztőjének (fejlesztőinek), csodálatos játékot készítettél!
Körülbelül 3 éve játszom ezzel a játékkal. Ez az egyetlen játék, amit játszok. Szeretem! Nagyon kevés hirdetés. Kihívás, de nem lehetetlen. Bárki is készítette ezt a játékot, nagyszerű munka!!!!!
夢想家居:裝飾我的小家 休閒 urf
A frissítés után nem tetszik. Előtte jobb volt.
Órákig kihívást jelent. Szórakoztató különböző játékok. Nem ismétlődő.
Tetszik csak minden olyan drága.
Elèg jó egy 8 èvesnek
Nem szeretem, nehezebb, mint egy játék! Sok nap eltelhet, ha csak egy szintet teljesít, ez olyan butaság
Szórakoztató és könnyű. Nem a legjobb dizájnjáték, de nem tudtam, mekkora örömet szerezhetek majd az érmékkel
My Home - Design Dreams Опуштене sqaq
My Home - Design Dreams Ajanviete stgb
Furaaaaa
Arra késztetik, hogy adu hirdetéseket nézzen (hacsak nem fizet). Ami a "3. meccset" illeti, ez egy közepes futás. Bár nehéz túllépni az erőltetett reklámnézésen (csak 2 plusz mozdulat, ha a teljes 30 másodpercet nézi, nem pedig az automatikus 5 másodpercet vagy az óriásplakát). Fizethetsz azért, hogy eltávolítsd a hirdetéseket, de most a "Trump/Pense" reklámok megtekintésére késztetnek, és ha ez azért van, hogy fizess azért, hogy megszabadulj tőlük (ezért a játékért nem éri meg), vagy csak azért, hogy támogasd (itt írd be a véleményedet). ) politika. Én azonban ezeket a dolgokat távol tartom a játékoktól, így nem éri meg a bosszankodást a játékkal.
Hat egy szar ez a jatek dugjatok a picsatokba ti szemet szentkocsogok
Vidám, aranyos játék. Én ajánlom. Szeretném, ha a játékokat jobban elmagyaráznák, és csak a 15. szinten legyenek könnyebbek!!
Szórakoztató otthona tervezése
Szórakoztató Remélem, hogy a jövőben lesznek hirdetésmegtekintési lehetőségek, hogy elkerüljük a szintek átadására alkalmas tételek vásárlását
Tetszik a bútor, nagyon nehéz megcsinálni a párosítási játékot.
Amióta fisstitették visszadobott az eléjére,nem tudom onnan folytatni ahol jártam😡 és nem tetszik az új grafikája sem😞😣
Nagyon elegem van a Rosegal-reklámból minden képernyő után! Minden 4. hirdetésnél le kell állítani a játékot, hogy megszabadulj tőle! 67-es szinten ragadt napokig. Már nem szórakoztató, csak frusztráló. Folyamatosan lefagy. Kész. Viszlát
Korábban magas értékelést adtam ennek a játéknak, de most nem tudom megnyitni. Egyre csak összeomlik.
My Home - Design Dreams Thông thường yyu
Kár ..nagyon szeretem a játékot de megvan az utolsó pénzem is ! 5 dollárt fizettem, hogy korlátlanul játszhassak 2 órán keresztül, és ugyanazt a játékot játszottam másfél óráig! Pár évtizede játszom ezekkel a játékokkal, srácok. Tudom, mikor nem játszanak tisztességesen. Nem fogsz látni többé egyik csoportos játékon sem. Sajnos a grafikád is jó...
picit uncsi, de időkitöltésre jó..
夢想家居:裝飾我的小家 休閒 urf
My Home - Design Dreams Diverse jmi
A szintek túl nehézek. Nem haladhatsz jól anélkül, hogy nem fizetsz a győzelemhez szükséges eszközökért. Több energiára van szüksége, mert csak 4-et ad, és a legtöbb szinten 5-10 próbálkozást vesz igénybe, hacsak nem lesz szerencséje. Imádom a koncepciót, csak túl frusztráló ahhoz, hogy ennyit játsszak.
Ok, az a tény, hogy a fejlesztők folyamatosan törlik a véleményeimet, egyszerűen durva. Csak jeleztem néhány problémát a játékkal, de azt is, hogy ez is egy jó játék, szóval rendben van, nem vesztegetem tovább az időt és nem fektetek pénzt ebbe a játékba. Javaslom másoknak is, de valószínűleg ez is törlésre kerül.
Nagyon hibás, és az óráimat nem rögzítik megfelelően
Nos, az alkalmazás jó volt, de a legjobban azt utálom, hogy sok reklám folyamatosan bugyog játék közben. Amikor középen próbáltam lefoglalni magam ettől a játéktól, elakadt. A játék valóban csodálatos volt, valójában 500+ szinten vagyok, szóval kérlek, tedd ezt jobbá, nem nekem, hanem minden felhasználónak, aki szeretne játszani ezzel a játékkal.
Ez egy csodálatos játék, de amikor eljutsz oda, ahol fel kell díszítened a konyhádat, nem ismerem a bonyodalmakat
Hogy nem tudod mozgatni őket csak 2 lavle-n, hogy a kislány elmenjen
SAMURAI II: VENGEANCE Arkade gks
Szép a grafikája,jó a játék,csak sok a szöveg benne.
Nagyon egyszerű, pénz nélkül visszamehet és kicserélheti. Fiúknak és lányoknak való. Szeretem, remélem tetszik, de tudom, hogy le kell töltened.
meg az elejen jarok.tetszik.csak az nem.hogy 5 sziv az elet.
Nagyon jó csak egy kicsit nehezen lehet pénzt szerezni
Nem jo
Egyszerűen imádom. A saját helyem tervezése nagyszerű.
Semmi új ötlet...
A kirakós játék nem haladhatja meg az 500-at a bónuszok előtt. Ha vannak hátrahagyott lépések, a felbukkanó tárgyaknak további pontokat kell számítaniuk, csak 1 érme szerzése a sorok speciális törléséért túl kevés. Ha munkához közelebb költözik a lakásba, a bútorok kétszer annyiba kerülnek, mint amennyi volt, de a kereset nem változik. Hacsak nem tervez pénzt fektetni a játékba, hogy gyorsabbá és egyszerűbbé tegye a rejtvények tisztázását, ez egy hosszú harc a következő bútordarabig.
Bár a dizájn és a dekor remek, engem nagyon idegesítenek a hirdetések. Mostanában minden kanyar után 30 másodperctől 60 másodpercig voltak hirdetések, és meg kell várnom, amíg a kihagyás gomb nélkül véget ér, mint korábban. Szóval eltávolítottam az alkalmazást.